Hirdetések

Mex Rib700 - 200LE motorral együtt
MEX RIB700 ALU testű gumicsónak (HIGHFIELD) 200 le SUZUKI külmotorral. Ár: 12. 490. 000 HUF Alumínium testű gumicsónak eladó 200 le-s SUZUKI külmotorral. 2030-05-27 érvényes hajólevéllel, azonnal használható. A hajó rendelkezik BALATONI engedéllyel, mely 2021 júniusáig érvényes. A kék szalagon volt kísérőhajóként használva. A hajó adatai: Hajótest hossza: 700 cm Test anyaga: alumínium Legnagyobb szélesség felfújva: 252 cm Legnagyobb merülés: 0,4 m Henger átmérő 52 cm Vízkiszorítás: 1,28t Befogadóképesség: 8 fő Motor típusa: SUZUKI DF 200AP Teljesítmény: 200 le Műszerezettség: Suzuki Többfunkciós Precíziós műszercsomag Irányváltó: Suzuki Precíziós Távkarszett ELEKTRONIKUS!! A hajó gyakorlatilag örök életű, alumíniumból készült. Alkalmas kedvtelési célra, de munkahajónak is. A Suzuki motor hozzávetőlegesen 25-30 órát volt használva. A 20 órás szerviz el lett végezve. A motor téliesítve lett, időszakos szerviz (olajcsere)szintén el lett végezve 2020 októberében. Jelenleg Budapesten nézhető meg a XI.-kerületben. Felszereltség: Fix Bimini TOP, mely csomagtartóként használható. Jokey ülések háttámlával. Elektromos pumpa tárolórekeszek. Üzemanyag tank- 180l horgonykamra. Utólag rendelhető extrák: első-hátsó reflektor. Rádió Bluetooth lejátszó, hangszórókkal. Kapcsolat: Hubik Attila 06-30-991-2313 Virág Endre 06-30-931-0548
tovább
Azonnal vihető gumicsónak
Eladó Magánszemélytől! Sun Marine SD-200 Gumicsónak légkamrás trepnivel 200 cm hosszú, 133 cm széles, 23 kg maga a csónak és 200-250 kg-ig terhelhető. Amikor kiadták a hajót, frissen lett megvéve, azóta nem volt használatban csak most a képek miatt lett részben felfújva. Minden gyári tartozéka meg van hozzá (evező, pumps, leírás és foltozó anyag). Azonnal elvihető!! Személyesen megtekinthető! Virág Endre +36309310548 Hubik Attila +36309912313
tovább
Azonnal vihető gumicsónak
Eladó Magánszemélytől Sun Marine SD-230 Gumicsónak légkamrás trepnivel 230 cm hosszú, 143 cm széles, 25 kg maga a csónak és 350-400 kg-ig terhelhető. Amikor kiadták a hajót, frissen lett megvéve, azóta nem volt használatban csak most a képek miatt lett részben felfújva. Minden gyári tartozéka meg van hozzá (evező, pumpa, leírás és foltozó anyag). Azonnal elvihető!! Személyesen megtekinthető! Virág Endre +36309310548 Hubik Attila +36309912313
tovább
Saxdor 200 Sport
Hivatalos Magyarországi márka képviselettől eladó Saxdor 200 sport hajó, Mercury 115 lóerős motorral. Extrák: egymás mögött ülő ülések, piros és szürke hajótest, puha fedélzet a nagy rekesznyíláson, első fedélzeti párna, csúszásgátló anyag a nagy tároló dobozban/hálószobában, hűthető zsoké ülés, kikötőhuzatok-ülések és konzol-egymás mögött. 8.700.000 Ft + áfa (nincs benne szállítás és beüzemelési költség) Leadható specifikációs igény. Jelenleg 5 hajó van raktáron, melyek azonnal megtekinthetőek. További információért az alábbi telefonszámokon lehet érdeklődni: Hubik Attila +36309912313 Virág Endre +36309310548
tovább
CHRANCHI ATLANTIQUE 40 FLY
Kitűnő állapotban levő, megkímélt, horvátországi kikötőben (Tribunj) levő hajó eladó. A hajó tartalmazza a következő felszereltségeket: 3 hűtő, gázfőzőlap, mikró, hideg - meleg víz, 2 fürdőszoba wc-vel és tusolóval, fedélzeti zuhanyzó, 2 hálókabin (4 fő), generátor 6 kW, légkondicionáló 16.000 btu (nappali + 2 háló), bőr ülőgarnitúra, TV, hidraulikus híd, orrsugármotor, GPS, áfa kifizetve. Évjárat: 2006 Hossz: 40 láb Fekvőhely: 6 fő Motor: 2 db Volvo Penta 740 Le Üzemóra: 400 Érvényes magyar okmányokkal.
tovább
FISHER MAX 460
(A feltüntetett ár az ÁFA-t nem tartalmazza) A fedélzet teljesen üres így egy hatalmas raktérnek használhatjuk a csónakot Könnyű súlya miatt kisebb tolóerőre van szükségünk a vízen A belépés miatt az orr rész erősített kérhető lépcsős orrborítással amely ülőhely is egyben és a belépés is könnyebbé válik 1db mozgatható műanyag pad jár a csónakhoz amiről kényelmesen vezethetünk, extra padot, padokat kérhet a csónakhoz A katamarán jellegből adódóan rendkívül ellenálló a hullámzásnak bármely irányból Egy felnőtt biztonsággal ki ülhet a szélére nem billeg nem borul, biztonságos a mozgás a hajón A csónakot irányváltáskor két test vezeti meg a vízben így azonnal reagál a csiga szögének változására így bármilyen hajós tapasztalat nélkül könnyen biztonságosan irányíthatjuk Kedvező súlyának és a katamarán tulajdonságainak köszönhetően 4-5 lóerős motorral is élvezetes a csónakázás.
tovább
FISHER MAX 460 ZÁRHATÓ ORRBORÍTÁSSAL
(A feltüntetett ár az ÁFA-t nem tartalmazza) A nagyméretű zárható orrborításnak köszönhetően elfér a felszerelés legyen szó horgászatról vagy kirándulásról. Mégis nagy terünk marad a szabad mozgásra a fedélzeten. 1db mozgatható műanyag pad jár a csónakhoz amiről kényelmesen vezethetünk, extra padot, padokat kérhet a csónakhoz A katamarán jellegből adódóan rendkívül ellenálló a hullámzásnak bármely irányból Egy felnőtt biztonsággal ki ülhet a szélére nem billeg nem borul, biztonságos a mozgás a hajón A csónakot irányváltáskor két test vezeti meg a vízben így azonnal reagál a csiga szögének változására így bármilyen hajós tapasztalat nélkül könnyen biztonságosan irányíthatjuk Kedvező súlyának és a katamarán tulajdonságainak köszönhetően 4-5 lóerős motorral is élvezetes a csónakázás.
tovább
FISHER MAX 460 BOTTARTÓS ORRFEDÉSSEL, HÁTSÓ REKESZEKKEL
(A feltüntetett ár az ÁFA-t nem tartalmazza) A nagyméretű zárható orrborításnak köszönhetően elfér a felszerelés, a szintén zárható bottartó amely nyitott az orrborításra biztos helyet ad a hosszú botoknak is . Hátul a csónak két sarkában beépített zárható tároló rekeszeket építettünk ahol elférnek a csomagok, a horgász felszerelés vagy az akkumulátornak is helyet adhat a rekesz ajtajait lecsukva pedig 2 további ülőhelyet kapunk A két rekesz közötti részen egyszerűen megoldott a vízelvezetés és a tanknak is stabil helye van A rekeszek méretei variálhatók, az egyik rekeszt megnyújtva bottartót is kialakíthatunk, az ár a képeken is látható 55 x 70 cm -es 2 db tárolóra vonatkozik 1 db mozgatható műanyag pad jár a csónakhoz A katamarán jellegből adódóan rendkívül ellenálló a hullámzásnak bármely irányból Egy felnőtt biztonsággal ki ülhet a szélére nem billeg nem borul, biztonságos a mozgás a hajón A csónakot irányváltáskor két test vezeti meg a vízben így azonnal reagál a csiga szögének változására így bármilyen hajós tapasztalat nélkül könnyen biztonságosan irányíthatjuk Kedvező súlyának és a katamarán tulajdonságainak köszönhetően 4-5 lóerős motorral is élvezetes a csónakázás.
tovább
FISHER MAX 460 ORRBORÍTÁSSAL HÁTUL BEÉPÍTETT PADDAL
(A feltüntetett ár az ÁFA-t nem tartalmazza) A nagyméretű zárható orrborításnak köszönhetően elfér a felszerelés legyen szó horgászatról vagy kirándulásról Mégis nagy terünk marad a szabad mozgásra a fedélzeten. Hátsó beépített padról kényelmes a vezetés + mozgatható paddal együtt több ülőhely 1db mozgatható műanyag pad jár a csónakhoz amiről kényelmesen vezethetünk, extra padot, padokat kérhet a csónakhoz A katamarán jellegből adódóan rendkívül ellenálló a hullámzásnak bármely irányból Egy felnőtt biztonsággal ki ülhet a szélére A csónakot irányváltáskor két test vezeti meg a vízben így azonnal reagál a kanyarodásra így bármilyen hajós tapasztalat nélkül könnyen biztonságosan irányíthatjukKedvező súlyának és a katamarán tulajdonságainak köszönhetően 4-5 lóerős motorral is élvezetes a csónakázás.
tovább
FISHER MAX 460 PLUS
(A feltüntetett ár az ÁFA-t nem tartalmazza) A Fisher Max Plus egy igazi kiránduló hajó Kívül belül polírozott felületű, fedélzet kialakításának köszönhetően tágas helyünk marad a mozgásra napozásra Az orrában lépcsős orrbelépővel mely kényelmes ülőhely is Az orr részbe kérhető kivehető platform amely az ülőhelyet meghosszabbítva teszi még kényelmesebbé a csónakot Hátul ülőhely kialakítva két felnőtt részére ami alatt 500 literes zárható tárolót kapunk ahova minden felszerelés elfér ami a csónakázáshoz kell A Fisher Max Plus belső magassága 10 cm-rel nagyobb mint a sima Fisher Max esetében elöl, hátul korlátok teszik biztonságossá a csónakázást az egész családnak A kivehető szőnyeg komfortossá teszi a belteret, a szőnyeg alatt csúszásmentes felület A bimini tetőt felhajtva nem kell aggódnunk a napsugárzás miatt, ha nincs rá szükség pár mozdulattal levehető vagy lehajtható a hátsó ülés melletti hálós tartókban, biztonságban vannak a telefonok, kulcsok apró holmik 4 db króm bika könnyíti meg a kikötést Hátul kihúzható létra jár a csónakhoz, hogy megkönnyítse a bejutást a csónakba fürdőzés közben A katamarán jellegből adódóan rendkívül ellenálló a hullámzásnak bármely irányból Egy felnőtt biztonsággal ki ülhet a szélére nem billeg nem borul, biztonságos a mozgás a hajón A csónakot irányváltáskor két test vezeti meg a vízben így azonnal reagál a csiga szögének változására így bármilyen hajós tapasztalat nélkül könnyen biztonságosan irányíthatjuk.
tovább
1 2 3 4 5 ... >>